Professionele docenten zijn cruciaal voor het realiseren van goed beroepsonderwijs. Een goede docent moet dus veel kwaliteiten hebben, maar welke kwaliteit is nu de allerbelangrijkste? Een kleine steekproef onder cursisten laat weinig ruimte voor discussie: een docent moet in de eerste plaats inhoudelijk deskundig zijn. Maar we doen echt meer! Zo bereiden we de lessen goed voor. Zijn we ook enthousiast en betrokken én bouwen we een band met de cursisten op. Uiteraard zijn wij ook grappig en met humor weten we de lesstof op een onderhoudende wijze over te brengen. Last but not least: we zijn flexibel en fantasievol, opdat we in kunnen springen op de situatie en maken gebruik van verschillende werkvormen.

Onze missie: excellente cursisten opleiden tot Certified Profiler Terrorism ® door onderwijspraktijk, eigen kennis- en praktijkervaring én wetenschappelijk onderzoek aan elkaar te verbinden. Deze vorm van synergy biedt de toekomstige profiler het maximale rendement voor de uitoefening van zijn vak. Om dit te kunnen bereiken houden we evaluaties en laten we externe audits uitvoeren om te optimaliseren en onze missie te kunnen uitdragen.

Paul Mulder

Docent Terrorisme & Radicalisering
Email: pmulder@triosecurity.nl

Paul is naast docent al enige jaren een geregistreerd beveiligingsexpert (RSE). Afkomstig van de defensieorganisatie heeft hij als oud-Inlichtingen & Veiligheidsofficier ervaring op het gebied van het verkrijgen van inlichtingen en contra-inlichtingen bij speciale onderzoeken en operaties. 

Bep van den Tweel

Klantenservice Trio SMC 
Email: klantenservice@triosecurity.nl

Bep is binnen onze organisatie Trio Security de 'spin in het web'. Zij regelt op de desk Klantenservice alle werkzaamheden aangaande vragen, bestellingen en betalingen. Uw inkooporder wordt bijvoorbeeld door haar verwerkt en als factuur aan de betreffende organisatie aangeboden. Maar ook de lunch! U wilt vegetarisch eten, zij regelt het voor u!